fbpx

У Франківську відкрили дитячий театр – гроші віддаватимуть на благодійність. ФОТО

Культура 13:54, 02.12, 2018

Дитяча театральна школа "Живбувпес" переїхала в нове приміщення на Січових Стрільців, 13. Відтепер діти не тільки навчатимуться акторської майстерності, але й щотижня представлятимуть франківцям свої постановки.

Вчора, 1 грудня, відбулось офіційне відкриття дитячого театру. На подію прийшли діти зі всіх вікових груп та їхні батьки. Засновник театральної школи Ігор Захарчук разом з наймолодшою групою перерізали червону стрічку. А діти зі старшої групи показали капусник.

"У театральної студії "ЖИВБУВПЕС" починається нове життя: відтепер наші постановки матимуть змогу побачити всі охочі, а наші студійці отримають безцінну можливість попоїсти справжнього акторського хліба, тобто вийти на професійну сцену, де їхнє мистецтво оцінюватиме справжній, неупереджений і незаангажований глядач "з вулиці". У нашому репертуарі вистави для всіх вікових категорій: від трьох років до старшого шкільного віку, ну, і, звісно, для сімейного перегляду. Вже у новорічні дні двері театру будуть гостинно відчинені для найменшого глядача, для якого ми підготували дотепну і повчальну казку", – розповів КУРСу Ігор Захарчук.

Також він повідомив, що зібрані на виставах кошти віддаватимуть на благодійність  скоріше за все в дитячі притулки.

Вистави для франківців показуватимуть по неділях. У доробку театральної школи "Живбувпес" вже є такі вистави: "Янгол у пітьмі", "Виродки", "Кицин дім", "Бармалей", казочка про Лисичку-Хитричку, Котика-Мудрика та Півника-Неслухняника. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: