fbpx

У Франківську відкрили меморіальні дошки загиблим на війні міліціонерам. ФОТО

Суспільство 16:09, 12.10, 2018

Напередодні Дня захисника України в Івано-Франківську урочисто відкрили меморіальні дошки, щоб вшанувати справжніх патріотів Володимира Шарабуряка та Михайла Погорєлова. Правоохоронці загинули на сході України під час виконання службових обов’язків.

Іменні таблички встановили на фасаді професійного ліцею автомобільного транспорту та  будівництва, де свого часу навчалися загиблі поліцейські, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Старший прапорщик спеціальної роти міліції Володимир Шарабуряк загинув у травні 2014 році в збитому терористами гелікоптері "МІ-8" поблизу м. Слов’янськ, що на Донеччині. Молодший сержант батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Івано-Франківськ" Михайло Погорєлов загинув у серпні 2014 року під час виходу з Іловайського котла так званим зеленим коридором. Смерть спіткала Михайла біля села Катеринівка.

Вшанувати загиблих правоохоронців, які посмертно нагороджені орденами "За мужність" І та ІІІ ступенів, прийшов керівник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Володимир Голубош, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, рідні та друзі, бойові побратими, студенти і викладачі навчального закладу.

Зі словами скорботи до присутніх звернувся Володимир Голубош:

"Хлопці віддали найдорожче – своє життя. Єдине, що ми можемо зробити, – не забути Героїв. Тому сьогодні вшановуємо їх пам'ять відкриттям цим дощок. Ці правоохоронці залишаться завжди у наших спогадах та у пам’яті побратимів. Володимир і Михайло – приклад для інших".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: