fbpx

У Франківську відкрився дитячий ярмарок та стартували велоперегони від "Дрібноти". ФОТО

Стиль життя 13:31, 01.06, 2019

Сьогодні, 1 червня, у міському парку імені Тараса Шевченка вже вдесяте проводять дитячий фестиваль "Дрібнота".

"Ви ще не в парку Шевченка на "Дрібноті"? Тоді поспішайте! Тут багато цікавих локацій та розваг, а також ярмарок від наймолодших. Дітки все готували своїми руками, тому підтримайте їх і придбайте смаколики!" – закликають на сторінці КП "Центр розвитку міста та рекреації".

"Перегони на велосипедах та самокатах, а також безліч цікавих локацій та пікнік у парку Шевчека. Це все свято для найменших організоване спільнотою Дрібнота. Задоволені дитячі обличчя та дзвінкий сміх. Що ще треба для щастя?" – пише міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Таке свято проект "Дрібнота" щороку влаштовує до Дня захисту дітей у Франківську. У програмі велоперегони для малечі від 3 років на байках, біговелах і самокатах, фудкорт та лаунж зона. А також дитячий "Маркет".

Цього року на "Дрібноті" вперше влаштовують "Маркет". Це можливість для дітей підзаробити грошенят, відкривши власну крамничку на святі. Продавати щось, наприклад випічку, лимонад, хендмейд, моделі, забавки. Чи надавати послуги: плести коси, наносити біотату, розмальовувати фарбами для тіла, створювати 3D моделі.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: