fbpx

У Франківську відкрився рибний маркет відомого бренду "Don Mare". ФОТО

Суспільство 15:45, 18.03, 2018

Чотири столи з понад 50 видами свіжої, мороженої, копченої та в'яленої риби, морепродуктів та ікри від сьогодні доступні франківцям щодня з 9.00 до 21.00. На вулиці Івасюка, 11 відкрили перший в Івано-Франківську брендовий супермаркет відомої мережі "Don Mare".

З нагоди відкриття рибного маркету "Don Mare" для відвідувачів влаштували лотерею-розіграш. Щогодини з-поміж франківців, які придбали в магазині смаколики, обирали переможців лотереї і нагороджували їх баночкою ікри та сертифікатом на 100 гривень. А у вікторинах, які передували розіграшам, дарували відвідувачам горнятка та печиво у вигляді кольорових рибок. Більшість щасливчиків поверталися в маркет, щоби обміняти сертифікати на рибу чи морепродукти, ікру чи суші. Розіграли 20 банок ікри та 20 грошових сертифікатів – на 10 тис. гривень.

1

"Наша справа – найкраща риба", – таке гасло рибного супермаркету, який представляє найвідомішу в Україні мережу "Don Mare". Щочетверга в магазині – завіз, маркет працює з 9.00 до 21.00 без вихідних. У магазині – 4 зали, тобто "рибні столи".

Стіл свіжої риби, яка приїздить у Франківськ у спеціальному холодильнику, наповненому льодом і не є мороженою. На цьому столі переважає морська риба, як-от тунець, форель, сьомга, горбуша, тиляпія, камбала. Також тут представлені кілька видів устриць. "Свіжа риба з усього світу" – принцип мережі "Don Mare".

2

Стіл ікри пропонує близько 10 видів продукції. Три види ікри солено-мороженої – кети, горбуші та форелі – у холодильному залі. На столі мороженої риби, окрім 7 видів креветок та півфабрикатів із них, представлені кальмари і восьминоги. З риб, окрім типового асортименту, – стейк акули, тушки "креветкової риби" кінг-кліп, тріска червона, акула-привид, філе і тушка горбуші. А також рибний фарш – кілька видів, зазначено, з яких риб.

Найбільший і найбагатший – стіл копченої і в’яленої риби. Тут також пропонують рибу й морепродукти, а також салати і півфабрикати. Хітом дня відкриття рибного супермаркету "Don Mare" стали шашлики з горбуші холодного та гарячого копчення. Покупці оцінили як смак, так і ціну – шпажка коштувала близько 30 грн.

Ще один стіл – стіл суші. Покупець може замовити в іншому відділі солене філе і одразу при ньому майстер укладе суші. Всі продукти, як і сам процес приготування, – у вільному огляді. Суші готують також на замовлення дистанційно, для зберігання готової продукції відведений окремий холодильник.

"За якість продуктів несе відповідальність бренд "Don Mare" і ми особисто, – каже директор та інвестор магазину Василь Сусла. – Ми представляємо найвідомішу в Україні рибну мережу, яка має власні виробничі потужності й експортує рибу та морепродукти з усіх океанів світу".

3

За словами Василя Сусла, мережа відкриває в кожному обласному центрі свій фірмовий рибний маркет – він єдиний представлятиме "Don Mare".

"Українська рибна компанія має виробничі потужності, які дозволяють виготовляти продукти та забезпечувати постачання. До Франківська риба потрапляє на другий-третій день – з корабля чи, приміром, з коптильні. Коптять рибу виключно на фруктових дровах. В’ялена риба також власного виробництва. Про особливості вилову, виготовлення, приготування вдома та споживання риби і морепродуктів, – як-от тунця, устриць, ікри чи восьминогів – готові розповісти наші продавці-консультанти. Вони пройшли спеціальну підготовку і знають секрети, які дозволять якнайповніше розкрити смаки кожного продкту", – запевнив представник "Don Mare" Василь Сусла.

На правах реклами

 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: