fbpx

У Франківську відновлюють казковий дитячий майданчик. ФОТО

Суспільство 11:20, 27.03, 2017

В Івано-Франківську в мікрорайоні "Каскад" триває реконструкція ігрового майданчика "Фортеця", який знаходиться на вулиці Івана Павла ІІ біля найбільшої в місті ЗОШ №22.

Тому в мерії кажуть, що ця "Фортеця" має бути в першу чергу до вподоби тамтешнім школярам, повідомляє Франик.

"Вже зовсім скоро поблизу 22-ї школи з’явиться справжнє дитяче королівство", – написав на своїй сторінці у соцмережі міський голова Руслан Марцінків.

Відомо, що договір про відновлення дитмайданчика "Фортеці" підписало міське Управління капітального будівництва Івано-Франківського міського виконавчого комітету. Їм вдалося вже відновити дві конструкції, що за формою нагадують вежі. А проектанти ще до цього всього вирішили встановити тут сучасний ігровий майданчик, але не тільки для дітей, а й подбали про дорослих місцевих мешканців. Мовляв, щоб вони теж змогли розважитися після важкого трудового дня. Тому тут спорудять зону для різновікових категорій людей.

Нагадаємо, що кошти на реконструкцію "Фортеці" виділила міська рада Івано-Франківська. Отже, вартість реконструкції сягатиме майже 1 млн гривень. А головним підрядником стало ТОВ "Елітгарантбуд". Його засновником є Шелист Юрій Петрович.

Відомо також і те, що ігровий майданчик повинен бути готовий до святкування Дня міста в Івано-Франківську. Наразі всі роботи вже на завершальному етапі.

Тож "Фортеця" має стати окрасою не лише мікрорайону Каскад, а й цілого міста. 

Ще додамо, що мешканці мікрорайону вже давно чекають на відкриття цього дитячого майданчика і вже підготували з цієї нагоди справжнє свято.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: