fbpx

У Франківську відремонтували педіатричне відділення. ФОТО

Суспільство 21:15, 19.12, 2018

Сьогодні, 19 грудня, на свято Миколая відкрили капітально відремонтоване педіатричне відділення №1 на вулиці Мазепи.

Капітальний ремонт обійшовся в 1,5 мільйона гривень з обласного бюджету, окрім того, міська рада закупила нові меблі, інформує Бліц-Інфо.
 
Як зауважив голова обласної ради Олександр Сич, на Миколая прийнято дарувати подарунки, і найкращим подарунком, на думку голови, є комфорт для дітей.
"Зрозуміло, що грошей пішло чимало, але воно того вартує. Мені приємно, що новоспечена депутат Наталія Щербій так активно "воювала" за цю лікарню. Тож з обласного бюджету ми виділили три транші на ремонт. Хай діти ростуть у кращих умовах, ніж ми, тоді вони зможуть збудувати кращу країну",  переконаний Сич. 
У свою чергу депутат облради Наталія Щербій зауважила, що сама з дитинства обслуговувалась у цій лікарні і пам'ятає, настільки приміщення потребувало ремонту. Тож як тільки стала депутатом, вирішила допомогти закладу.
"Як жінка-депутат я першочергово опікуюся дітками і мамами. Сьогодні ми відкрили відремонтоване відділення, і тепер малечі буде приємно сюди приходити. А обслуговується тут дуже багато діток: це Городок, БАМ, військове містечко",  пояснила Щербій.
Новий ремонт прийшовся до душі і персоналу відділення, і мамам. За словами мами 11-місячного Артемчика Йолани, тут стало дуже тепло і приємно. Тож вона з радістю буде сюди приходити з синочком на огляди.
Після освячення та перерізання червоної стрічки всім малюкам, які були присутні на відкритті, роздали подарунки.
Втім, як запевняє міський голова Руслан Марцінків, на цьому зупинятися не будуть, адже в цьому закладі необхідно відремонтувати ще й другий поверх.
Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: