fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Економіка
  • У Франківську відзначили найкращі кав'ярню, салон краси, ІТ-компанію та інші підприємства – всього в 12 номінаціях. ФОТО

У Франківську відзначили найкращі кав'ярню, салон краси, ІТ-компанію та інші підприємства – всього в 12 номінаціях. ФОТО

Економіка 17:54, 13.04, 2018

В Івано-Франківську нагородили переможців конкурсу лідерів економічного розвитку міста "Тріумф – 2017". Відзнаки від керівників міста та області отримали переможці у 12 номінаціях.

Нагороди переможцям вручали міський голова Руслан Марцінків, голова ОДА Олег Гончарук, секретарка міськради Оксана Савчук, заступники міського голови Богдан Білик, Олександр Левицький, депутати міської ради.

Щороку конкурсна комісія додає нові номінації. Поряд із традиційними номінаціями цьогоріч було визначено 5 нових: "Найкращий салон краси 2017 року", "Найкращий успішний менеджер – жінка", "Найкраща кав’ярня 2017 року", "Найкращий навчальний заклад з підготовки робітничих кадрів 2017 року".

Оскільки щорічна акція "Тріумф" проводиться вже впʼятнадцяте, то введено ще номінацію "Лідер номінацій переможців акції "Тріумф" за 15 років".

Міський голова Руслан Марцінків подякував переможцям та номінантам акції за те, що платять податки та збільшують міський бюджет, що дає місту можливість швидше розвиватися.

"Хочу побажати малому і середньому бізнесу зберегти і примножити колективи. За останній рік є ріст щодо реєстрації підприємств. Збільшується частка експорту з Івано-Франківська. Особливо дякую всім підприємствам, які долучились до нашого соціального проекту "картка франківця" і погодились робити знижки. Дякую нашим переможцям і тим, хто не переміг, – це можливість старатись і перемагати іншого року",  сказав Марцінків.

За результатами оцінювання конкурсної комісії переможцями у номінаціях стали:

Найбільший платник податків до місцевого бюджету у 2017 році – ВО "Карпати"

Лідер впровадження енергоощадних технологій у 2017 році – ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго".

Найкраще підприємство 2017 року в галузі інформаційних технологій – ТОВ "Sombra".

Найкращий салон краси 2017 року – Б’юті клініка "Територія краси ІФ".

Найкращий готель-мотель 2017 року – Готельно-ресторанний комплекс "Станіславський двір".

Інноваційне підприємство малого бізнесу 2017 року – Науково-виробниче підприємство "Насосенергопром".

Найкращий успішний менеджер-жінка – Голова правління ПАТ ВТШП "Галичина" Галина Ковбас.

Соціально відповідальне підприємство 2017 року – Івано-Франківське учбово-виробниче підприємство українського товариства глухих.

Найкращий навчальний заклад з підготовки робітничих кадрів 2017 року – Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму

Лідер номінацій переможців акції "Тріумф" за 15 років – ТДВ "Івано-Франківський хлібокомбінат".

На проведення церемонії вшанування лідерів економічного розвитку "Тріумф-2017" з міського бюджету виділили 195 тисяч гривень. 30 тисяч гривень на виготовлення призів та дипломів, 50 тисяч гривень – виготовлення сюжетів про діяльність підприємств-переможців церемонії, 47 тисяч гривень  технічне забезпечення та режисерсько-постановчні роботи, 48 тисяч гривень  оренду залу та послуги з обслуговування учасників та гостей акції, 15 тисяч – каву-брейк та 5 тисяч – квіти.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: