fbpx

У Франківську Владика Війтишин відслужив молебень за учнів та вчителів. ФОТО

Суспільство 14:03, 01.09, 2018

Традиційно 1 вересня по всій Україні відбуваються святкування з нагоди Дня знань. В Івано-Франківську до Архікатедрального собору Воскресіння Христового на спільну молитву зійшлося чимало учнів та вчителів франківських шкіл.

Очолив молитву Владика Володимир Війтишин.
 
Митрополит, у співслужінні настоятеля собору о. Юрія Новицького та канцлера Курії о. Віталія Федуна, відслужив молебень до Пресвятої Богородиці, інформує прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.
 
У молитві взяло участь близько двох сотень школярів, разом з вчителями.
 
Звертаючись до шкільної молоді, Владика наголосив на важливості доброго навчання. На думку Митрополита, в кожній справі, за яку береться людина, варто просити Господнього благословення, щоби те діло було всім на користь.
"З давніх часів ми маємо ту традицію, коли при поважних справах просимо Божого благословення, починаючи свою працю з молитви. Дуже сьогодні радий, що ми з вами зустрілися в цьому соборі, щоби просити благословення для вас, дорога наша українська молоде! Навчайтеся і покладайте свою надію на Бога і Пресвяту Богородицю, тоді ви будете щасливі, маючи опіку з Неба. Ми вас усіх вітаємо і хочемо сказати, що віримо у вас, віримо, що у вас все вдасться і все буде дуже добре!" – привітав присутніх Митрополит Володимир.
 

 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: