fbpx

У Франківську впровадять нову систему подачі документів на польську візу. ВІДЕО

Суспільство 20:30, 18.03, 2017

Польська віза – за новими правилами реєстрації уже з 3 квітня. Нова система VFS.Global була протестована в Києві як пілотний проект. Добре себе зарекомендувала і надалі буде запроваджена у Пунктах прийому візових анкет у Львові, Івано-Франківську, Ужгороді, Вінниці, Хмельницькому, Житомирі та Чернівцях.

Нова система має спростити та полегшити процедуру отримання реєстрації візових анкет, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Як і раніше, шлях до отримання візи розпочинається із банку. Спершу потрібно сплатити 18,5 євро. За послуги візового центру. Під час операції касир обов’язково записує особистий номер телефону клієнта. А на квитанції вказує спеціальний код. Досі клієнт отримував код і потім або сам телефонував до кол-центру, або заходив на сайт візового центру і реєструвався.

Максимальний термін від часу сплати в банку до подачі документів лише тиждень. Тож залишається мало часу, щоб все підготувати. Вже наступного за реєстрацією дня до вас може зателефонувати оператор.

Люди ж, які сплатили сервісний збір до квітня, зможуть зареєструватися за старою системою на сайті або в кол-центрі. Вона працюватиме паралельно ще три місяці.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: