fbpx

У Франківську врочисто відкрили пам'ятник герою Небесної сотні Роману Гурику. ФОТО

Суспільство 12:29, 14.10, 2015

В Івано-Франківську відкрили пам'ятник герою Небесної Сотні Роману Гурику. Розміщений він у Меморіальному сквері, поряд з могигою героя.

Відкрили пам’ятник батьки загиблого хлопця, пише ГК.

На урочисте відкритя пам'ятника прийшли сотні іванофранківців, серед яких голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук, міський голова Віктор Анушкевичус та голова обласної ради Василь Скрипничук.

Нагадаємо, Роман Гурик був студентом ІІ курсу філософського факультету. Народився юнак 2 жовтня 1994 року в місті Івано-Франківську. Навчався в гімназії № 2, потім у 23 школі, яку закінчив екстерном у 10 класі. Після закінчення школи вступив у Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника на філософський факультет, спеціальність "Психологія", де навчався у групі ПС – 21.

Друзі та товариші згадують Романа як незвичайну людину, адже він вирішував різноманітні питання креативним, нестандартним способом. На будь-яке питання чи проблемну ситуацію мав власну думку та  дотримувався її. За словами товаришів, Роман був дуже талановитим і розумним хлопцем, який любив життя, а також веселою людиною, хорошим другом і, звісно, патріотом рідного краю, який відстоював свою громадянську позицію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: