fbpx

У Франківську вшанували пам'ять легендарного бійця "Семена". ВІДЕО

Суспільство 15:34, 14.12, 2017

Він пройшов Іловайськ, Донецький аеропорт, Дебальцеве, Опитне та Піски. А смерть знайшла його підступно і раптово. Боєць Добровольчого українського корпусу Григорій Семанишин загинув у зоні АТО торік. Підірвався на розтяжці. 12 грудня йому мало б виповнитися 44 роки. З нагоди дня народження бійця згадали у школі, де він навчався.

Раніше на фасаді 5-ї школи встановили меморіальну дошку пам'яті "Семена". З часу його загибелі тут відзначають кожну річницю, пов’язану із життям і смертю Героя України. У день народження Григорія Семанишина вчителі та учні поділилися спогадами про нього. Згадали бої, які пройшов "Семен" на фронті. І навіть побачили його живого – під мирним небом. Щоправда, лише на екрані, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Зі сльозами на очах кадри на екрані переглядає мати "Семена" – Зоя Миколаївна. У пам’яті знову і знову відтворює миттєвості, коли відпустила його на війну.

В останню путь Григорія Семанишина проводжали всією громадою міста. Його поховали у Меморіальному сквері. На момент загибелі бійця його дружина виношувала третю дитину. Втім, зустріти її на цьому світі Григорію так і не судилося.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: