fbpx

У Франківську видання "А він насправді був лишень Франком..." викликало фурор. ВІДЕО

Культура 20:54, 27.01, 2017

В Івано-Франківську презентували унікальне видання, де Іван Франко постає в іншому світлі. У книзі "А він насправді був лишень Франком…" геній української літератури стає ближчим та сучаснішим.

Збірник тестів – це колективна праця. Автори оригінальних питань – освітяни та митці з усієї України. Вони відгукнулися на творчий конкурс, запропонований регіональним Центром оцінювання якості освіти. І як результат – півтори тисячі питань та безліч відкриттів, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

У книзі питання стосуються не лише життя Івана Франка та його творчості. Збірка допоможе пізнати добу письменника, його оточення, особливості тодішнього освітнього процесу.

За короткий час видання "А він насправді був лишень Франком…" викликало фурор в освітньому середовищі. І стало знахідкою для неформальних занять.

У виданні вказані посилання на відповідні джерела в інтернеті. Це спонукатиме молодь шукати в мережі не лише розваги, переконаний Богдан Томенчук.

Творці унікального видання сподіваються, що "Франко у тестових питаннях" дасть поштовх для появи аналогічних книг. Бо недопрочитаних постатей в українській літературі ще чимало.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: