fbpx

У Франківську визначили переможців "Олімпійського літа"

Суспільство 19:48, 30.07, 2015

Сьогодні відбувся довгоочікуваний фінал фізкультурно-оздоровчих заходів з дворового футболу в рамках всеукраїнської акції "Олімпійське літо", що організовували міський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" за підтримки Івано-Франківської міської федерації футболу.

Позмагатись за головний приз – Кубок та комплект ігрової форми прийшли 6 команд, що були розподілені на 2 підгрупи по три команди.

Група "А": "Дніпро", "Станіславів", "Факел";

Група "В": "Двір", "Ведмеді", "Нива".

У перших поєдинках зустрічались команди

"Дніпро" – "Станіславів" 2:2, пен. 3:4;

"Двір"  "Ведмеді" 6:0;

"Дніпро" – "Факел" 2:0;

"Двір"  "Нива" 0:2;

"Станіславів" – "Факел" 5:2;

"Ведмеді"  "Нива" 1:5.

Розташування команд:

група "А"

1. «Станіславів»  5 оч.

2. «Дніпро»  4 оч.

3. «Факел»  0 оч.

Група «В»  

1. «Нива» – 6 оч.

2. «Двір» – 3 оч.

3. «Ведмеді»  0 оч.

В цьому турнірі, якщо команди у груповому етапі зіграли внічию, виконують серію 6-метрових ударів, тому у команди "Станіславів" 5 очок, а у команди "Дніпро"  4 очки.                  

5-6 місця зайняли команди "Факел" та "Ведмеді", які були нагороджені футбольними м’ячами. У матчі за третє місце зустрічались команди "Дніпро" – "Двір"  0:3. Команда "Дніпро" нагороджена також футбольним м’ячем.

А на завершення турніру в фінальному поєдинку зустрілись "Станіславів" та "Нива". Матч проходив напружено, було багато небезпечних моментів біля воріт обох команд. Дуже довго команда "Станіславів", що володіла ініціативою, не могла розвинути свій успіх, а команда "Нива", у свою чергу, контратакувала небезпечно. Та за 4 хвилини до кінця зустрічі оборона "Ниви" не встояла.

1–2 місце "Нива"  "Станіславів" 0:2.

Переможці турніру та призери були нагороджені грамотами, медалями та кубками, а команда-переможець комплектом футбольної форми.

Було визначено кращих номінантів: кращий воротар – Джигалюк Руслан, кращий захисник – Гуменяк Дмитро, кращий гравець – Хромей Михайло.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: