fbpx

У Франківську поліція визволила чоловіків і жінок, яких незаконно утримували для лікування від алкоголізму

Суспільство 17:47, 11.12, 2017

В Івано-Франківську працівники поліції звільнили осіб, яких незаконно позбавили волі.

Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 2 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Під час санкціонованих обшуків у будинках, що знаходяться в Івано-Франківську, виявили ряд осіб, яких незаконно утримували в замкнутому приміщенні з корисливих мотивів, йдеться у повідомленні прес-служби. 

Потерпілими були жителі міста та області. Чоловіків і жінок, яких утримували під приводом лікування від алкозалежності, правоохоронці звільнили і доправили за місцем проживання. 

Підозрюваним загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

У обласній прокуратурі повідомили, що під час санкціонованих обшуків виявлено 27 осіб, частина з яких повідомила про те, що їх незаконно утримували під приводом надання реабілітації та лікування від наркотичної та алкогольної залежності, а також про те, що вони були позбавленні засобів зв’язку, особистих документів та верхнього одягу.

 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: