fbpx

У Франківську запрацював 3G-інтернет

Суспільство 16:59, 08.06, 2015

Мобільний оператор life першим в Україні запустив 3G+ мережу в комерційну експлуатацію. Щоправда, іванофранківці можуть скористатися послугами швидкісного інтернету тільки у тестовому режимі.

Іванофранківець Денис Квасов у мережі Фейсбук поділився своїми враженнями від тестування 3G-мережі.

"Ходив тікі що тестити 3G від лайфу. Ну що я можу сказати? Для країни, де кожен тротуар і зремонтований ліфт освячують попи, – це величезний крок вперед:) я в захваті. Хоч в інших є і 4g, а в Японії і 5g, але реально тих 8-10 мегабіт мені для телефону чи ноута цілком вистачає. Дивився відео full hd в ютубі. Жодних лагів! Вантажиться швидше, ніж грає. Єдине, що протестити поки що можна лише на їхніх ґелексі. Бо там є сімкарти з уже активованим 3G. Але до кінця місяця базові станції будуть вже по всьому місту. Зараз весь центр вже покритий. Карочє в кінці червня – на початку липня  чекаєм",  написав Денис.

Наразі змогу повноцінно користуватись усіма перевагами швидкісного інтернету мають жителі Києва та Львова. Як повідомляють у прес-службі мобільного оператора, найближчим часом мережа 3G+ запрацює і в інших містах України.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: