fbpx

У Франківську затримали двох підозрюваних, які стріляли у підприємця

Суспільство 15:54, 23.12, 2015

20 листопада близько 18-ї години в Івано-Франківську по вул. Набережна, біля кафе "Слов’янка". Невідомі вистрелили у 52-річного чоловіка, внаслідок чого потерпілого із вогнепальним пораненням було госпіталізовано.

За сприяння працівників СБУ було встановлено місце перебування підозрюваних. В подальшому, в ході проведення спецоперації, зловмисників застали зненацька у квартирі їхніх знайомих, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Встановлено, що причетні до цього злочину жителі одного із сіл Тисменицького району 1980 та 1983 років народження. Як з’ясували, між потерпілим та підозрюваним виник конфлікт, пов'язаний із борговим зобов’язанням. Не погодившись повертати позичальнику кошти за його умовами, підозрювані вирішили розв’язати суперечку з допомогою зброї. Наразі правоохоронцями проводяться заходи щодо встановлення місця перебування та затримання третього підозрюваного.

Зловмисників, які тривалий час переховувалися від слідства, затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: