fbpx

У Франківську затримали трьох чоловіків, які у Коломиї на заправці вкрали з автомобіля 90 тисяч гривень. ФОТО

Суспільство 20:06, 25.01, 2018

Вчора до Коломийського відділу поліції звернувся 34-річний житель Тернопільської області, який повідомив про крадіжку з його автівки.

Правоохоронці встановили, що 24 січня близько 18:30 год. в м. Коломия на парковці автозаправної станції невідома особа шляхом сканування сигналізації центрального замка проникла в автомобіль потерпілого марки "Мерседес Спринтер", звідки викрала 90 000 гривень.

Працівники карного розшуку ГУНП в області та працівники патрульної поліції на одній із вулиць м. Івано-Франківська зупинили автомобіль марки "Опель" на іноземній реєстрації, в якому знаходились 28- і 37-річний жителі обласного центру та 31-річний мешканець с. Крихівці. В ході огляду цього транспортного засобу правоохоронці виявили знаряддя скоєння злочину та викрадені гроші.

Наразі зловмисників затримали в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення підозри у вчиненні кримінального правопорушення та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Крім того, підозрюваних перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: