fbpx

У Франківську завтра пройде панахида за легендарним бійцем ДУКу "Семеном"

Суспільство 14:20, 20.01, 2016

Полеглого героя, добровольця Григорія Семанишина з позивним "Семен" привезуть до Івано-Франківська сьогодні ввечері, 20 січня. Прощання зі "Семеном" відбудеться завтра.

Прощання з загиблим героєм, командиром окремої тактичної групи ім. Воловика ДУК ПС розпочнеться о 17 год. в будинку "Просвіти" на вул. Грушевського, 18. Парастас розпочнеться о 18 год. 

22 січня о 10 год. в будинку "Просвіти" почнеться похоронна процесія. 

З 10:30 під супровід військового оркестру та почесної варти відбудеться хода до Кафедрального собору Святого Воскресіння (Катедра) по вул. Грушевського – Вагилевича – Незалежності – Галицька – Шептицького – Катедра (біля катедри будуть організовані три автобуси для поїздки на міський цвинтар).

Орієнтовно об 11 год. почнеться церемонія в Кафедральному соборі Святого Воскресіння (Майдан Шептицького, 22). Похоронне Богослужіння буде проводити Владика Володимир Війтишин.

Героя поховають о 13 год. на Алеї Слави на міському цвинтарі в селі Чукалівка. 

Вулиці Грушевського, Вагилевича, Незалежності, Бандери, Коновальця будуть перекриті на час похоронної процесії.

Як повідомляв КУРС, вихідець із села Горохолина Богородчанського району Григорій Семанишин загинув у районі Донецького аеропорту – потрапив у засідку. Сиротою залишилася дочка Вероніка. Невдовзі у нього має народитися друга дитина. 

Герої НЕ ВМИРАЮТЬ..!!!

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: