fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • У Франківську десяток молодих людей пікетували адмінбудівлю, щоб підтримати всеукраїнську акцію за "велику політичну реформу". ФОТО

У Франківську десяток молодих людей пікетували адмінбудівлю, щоб підтримати всеукраїнську акцію за "велику політичну реформу". ФОТО

Політика 11:35, 17.10, 2017

Сьогодні в Івано-Франківську під стінами обласної ради зібрались активісти та представники політичних сил, щоб підтримати акцію "Всеукраїнський збір" за "велику політичну реформу". Вони вимагають ухвалити виборчу реформу (законопроект 1068-2), створити антикорупційний суд (6011) та обмежити депутатську недоторканність (законопроект 6773).

Протестна акція з вимогою реформи відбувається в Києві під стінами ВРУ, у Луцьку, Дніпрі, Львові, Полтаві, Рівному та в інших містах України. В Івано-Франківську вона вийшла не надто масовою.

Франківські активісти вимагають від обласної ради звернутись до Верховної Ради із закликом підтримати вказані законопроекти.

На акцію в Івано-Франківську зібралось близько десяти людей – представників місцевих ГО та однієї з партій. В руках активісти тримали плакати з написами "Стоп гречкосіям", "Відкриті списки", "Не продавай свій голос", "Обирай державу, а не олігархів".

Організатори акції заявляють, що вони не збирають "майдан", але мирне зібрання відбуватиметься доти, доки вимоги учасників акції не будуть виконані в повному обсязі.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: