fbpx

У Франківську змагалися за звання найкращого пожежника-рятувальника Прикарпаття

Спорт 17:18, 20.07, 2018

Сьогодні в Івано-Франківську вперше відбулися змагання серед підрозділів управління ДСНС в області на звання "Кращий пожежний-рятувальник Прикарпаття" за міжнародним форматом "Firefighter Combat Challenge»"

Змагалися спортсмени у трьох видах: індивідуальні забіги, забіги у форматі "Тандем" та "Естафета". Причому учасниками змагань стали не тільки чоловіки-рятувальники, а й жінки-працівниці управління ДСНС в області та діти.

За звання найсильнішого змагалися 23 команди рятувальників із Прикарпаття у складі 115 чоловік.

Професійну майстерність та фізичну підготовку учасники змагань демонстрували у ході виконання непростих випробувань на швидкість: підіймання по висувній драбині у вікно 3-го поверху навчальної вежі, укладання рукавних скаток у контейнер, силового тренажера, де ударами кувалди необхідно було перемістити балку вагою 72,5 кг. Також рятувальники показували свої сили у заливці мішені влучним "пострілом" з пожежного рукава та під час евакуації "потерпілого" 80-кілограмового манекена на відстань 30 метрів. Правильність виконання завдань оцінювало професійне журі.

Традиційно найкращих та найвправніших визначали у наступних номінаціях: індивідуальні забіги, командні естафети, а також тандеми. За результатами змагань перемогу здобула команда частини спеціальної пожежної техніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення управління ДСНС в області, другими стали рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №13 м. Городенка, а третє місце посіли працівники Державної пожежно-рятувальної частини №14 м. Косів.

Переможців нагороджено грамотами та кубком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: