fbpx

У Франківську знову виставили на аукціон недобудовану лазню – початкову ціну зменшили на мільйон

Суспільство 16:05, 06.11, 2017

Міська рада Івано-Франківська четвертий раз виставила на аукціон незавершене будівництво лазні по вулиці Стефаника, 31.

Як писав КУРС, у червні недобудовану лазню продавали за початковою ціною 7,3 млн грн без ПДВ. Зокрема, будівлю лазні оцінили у 6,3 млн грн та земельну ділянку площею 0,24 га – 1 млн грн. Проте покупців на приміщення не знайшлося.

Цього разу будівлю виставили на продаж без земельної ділянки з початковою ціною – 6,3 млн грн (без ПДВ). Це незавершена триповерхова будівля лазні орієнтовною площею 1956 кв. м, яка розташована на земельній ділянці площею 0,24 га. Цільове призначення земельної ділянки – для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування, для обслуговування цілісного майнового комплексу.

Об’єкт приватизації продається без збереження спеціалізації. Покупець зобов’язаний завершити будівництво протягом трьох років з дня нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу. Покупцеві після сплати 50% від вартості об’єкта може надаватися розстрочка платежу до двох років. На кінцеву ціну продажу буде нараховано ПДВ.

Аукціон в електронній формі буде проведено Прикарпатською універсальною товарною біржею (http://putb.if.ua) 24 листопада 2017 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: