fbpx

У франківських бібліотеках запроваджують єдиний читацький квиток

Культура 18:29, 24.06, 2015

Сьогодні в читальному залі центральної міської бібліотеки офіційно презентували єдиний пластиковий читацький квиток, який буде дійсний у 17 бібліотеках-філіях.

Як розповіла директор міської централізованої бібліотечної системи Ганна Медвідь, ставши читачем центральної бібліотеки, користувач автоматично отримає доступ до фондів усіх бібліотек-філій бібліотечної системи міста. Система працюватиме на основі єдиної електронної бази читачів, в сукупності з системою штрих-кодування книг, пише Бліц-інфо.

За словами бібіліотекаря Олени Цюпер, перевагами квитка є зручна форма, практичність у використанні та професійний дизайн.

"Завдяки впровадженню єдиного квитка перед відвідувачам бібліотек відкриваються нові бібліотечні горизонти. Також ми працюємо над базою електронних книг", – зауважила Цюпер.

Перший пластиковий квиток виготовили для міського голови Віктора Анушкевичуса, який планували вручити вже сьогодні. Однак очільник міста не прийшов на презентацію, а відрядив замість себе заступника Миколу Вереса.

Варто зазначити, що перша сотня читачів отримає квиток безкоштовно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: