fbpx

У Франківську завершились пришкільні табори

Суспільство 15:21, 06.06, 2019

Навчальний рік завершився пів місяця тому, але протягом двох тижнів при франківських школах діяли 4 літні та 15 мовних таборів.

Протягом цього часу діти не просто весело проводили дозвілля, але могли підтягнути свої знання з англійської, німецької та польської мов. А цьогоріч вперше при школі-гімназії №3 діяв табір з вивчення китайської мови, повідомляє пресслужба міського голови Руслана Марцінківа.

"Коли виникла ідея викладати учням китайську мову, то хвилювалась, чи зацікавить вона дітей. Проте доволі багато дітей зголосилися вивчати китайську факультативно, а до табору долучилось п’ятеро. Насправді це доволі складна мова, але головне, що дітям цікаво", – зауважила вчителька китайської Леся Василівна.

Загалом, протягом двох тижнів табори відвідувало близько 2000 дітей. Перед організацією проводили моніторинг попиту, опитували дітей і батьків, на що звернути увагу. Все для того, аби зробити табори максимально цікавими. Про свій літній відпочинок при школі діти відгукуються позитивно. Більшість з них – постійні учасники таборів. Батьки теж не нарікають і задоволені таким дозвіллям своєї малечі.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: