fbpx

У Франківську вперше покаже свої роботи неординарний Олександр Ройтбурд

Культура 12:02, 17.01, 2019

Виставка творів художника, директора Одеського художнього музею Олександра Ройтбурда відбудеться в Івано-Франківську вперше. Експозицію супроводжуватиме дискурс про сучасне мистецтво та колекціонування.

Виставка Олександра Ройтбурда "Живопис з приватних колекцій" відкриється у Франківську в понеділок, 21 січня, та триватиме до 21 лютого. Художника представляють галерея ЧЕЧ та Музей мистецтв Прикарпаття.

21 січня, понеділок 
15.00 – Музей мистецтва Прикарпаття
"Художній музей: наука – атракція, історія – спектакулярність, живопис – нові медіа". Олександр Ройтбурд, директор Одеського обласного художнього музею, та Володимир Романець, директор Музею мистецтв Прикарпаття. Модератор – мистецтвознавець Анатолій Звіжинський. 

22 січня, вівторок

12.00  Галерея ЧЕЧ, панельна дискусія "Колекціонування мистецтва в Україні  спорт чи пригода?". Олександр Ройтбурд, художник, Юрій Когутяк, колекціонер. Модератор  Анатолій Звіжинський.

Виставка творів Олександра Ройтбурда відбудеться в Івано-Франківську вперше, зазначають організатори, галерея ЧЕЧ.

"Це не програмна експозиція, а представлення робіт художника, що знаходяться в приватних колекціях. Одіозна та неоднозначна фігура одного з найуспішніших художників також відома його прогресивною громадянською позицією та вправним адміністративним досвідом", – мотивують відвідати дискусію.

Заплановані публічні діалоги "Художній музей: наука – атракція, історія – спектакулярність, живопис – нові медіа" та "Колекціонування мистецтва в Україні – прагматичний спорт чи емоційна пригода?" 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: