fbpx

У Галичі влаштували вечір вуличної музики

Суспільство 14:07, 03.05, 2018

У Галичі на майдані Різдва відбувся вечір вуличної музики, де галичани та гості міста мали змогу насолодитись чудовою музикою та поезією.

Участь у вечорі взяли як місцеві таланти, так і запрошені гості з Івано-Франківська. Увесь репертуар музикантів та поетів був виключно англійською та українською мовами, пише прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
Артисти потішили галичан відомими кавер-версіями пісень, які давно уже стали світовими хітами, та власними авторськими напрацюваннями. Усі номери виконували наживо, що створило творчу романтичну атмосферу, а печиво та напої додали заходу затишку та доброзичливості.
 

Організаторами  дійства виступили Програма обміну майбутніх лідерів (FLEX) та МГО "Ініціатива", яка працює на базі Центру дитячої та юнацької творчості, за підтримки відділу молоді та спорту районної державної адміністрації.

В подальшому планується і надалі проводити такі тематичні вечори, адже вони сприяють розвитку творчих здібностей молоді, мотивують їх до конструктивного дозвілля та сприяють здоровому способу життя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: