fbpx
  • Головна
  • Новини
  • У Галицькій райлікарні завершується будівництво хірургічного відділення

У Галицькій райлікарні завершується будівництво хірургічного відділення

19:10, 20.05, 2015

Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Володимира Кушніра відбулась робоча нарада щодо завершення будівництва хірургічного корпусу Галицької центральної районної лікарні.

Участь у засіданні взяв директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Володимир Ілійчук та голова Галицької райдержадміністрації Ярослав Бартків.

Учасники наради ознайомилися з ходом виконання робіт, а за її підсумками представники Українського державного науково-дослідного інституту проектування міст "Діпромісто" та Державного науково-дослідного та проектно-вишукувального інституту НДІ "Проектреконструкція" отримали доручення підготувати документацію для забезпечення можливості завершення будівництва об’єкта.

"Будівництво приміщення центральної районної лікарні розпочалося багато років тому, але відсутність фінансування перетворило об’єкт на довгобуд. Нещодавно, на виконання доручення голови облдержадміністрації Олега Гончарука, роботи в цьому напрямку активізувалися, було прийнято рішення консолідувати зусилля обласної та районної влади для завершення будівництва хірургічного корпусу лікарні в найкоротші терміни", – розповів Володимир Кушнір.

За словами посадовця, приміщення розраховане на 130 ліжко-місць, будується з дотриманням європейських стандартів, буде зручним та комфортним для перебування пацієнтів, а палати закладу обладнані туалетами та душовими кімнатами. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: