fbpx

У Городенківському районі буде новий голова від партії Тігіпка

Суспільство 14:05, 18.08, 2015

Городенківщина вже вкотре отримає нового керівника районної державної адміністрації. Зокрема, про це вже "гудить" вся РДА та райрада.

Як повідомляє один з працівників апарату облдержадміністрації,  нічого гадати – кандидатура вже є і все вже майже погоджено.

“Якщо дещо відійти від подій нинішніх і глянути на політичну Городенківщину з висоти пташиного польоту інтервалом у післямайданний час і донині, то гій пороблено нашому краю: то голів райдержадміністрації міняють як шкарпетки і не видно тому краю, то міліція не хоче жити по-новому, то вже взялися сільради палити, то воєнкоми ганяють молодь городами і ще багато чого такого доволі дивного і незвичного для нашого традиційно спокійного краю. Що ж то коїться, і сам чорт не розбере – де вже там голові РДА, та ще й не тутешньому”, — пише Олег Хвильовий для порталу новин Городенка IF.

Як повідомляє авторитетне джерело в облдержадміністрації, наступним головою Городенківської райдержадміністрації, скоріш за все, стане фермер з Вільхівців Іван Приймак , який є депутатом Городенківської районної ради, на останніх місцевих виборах обирався мажоритарним округом у Вільхівцях від партії Тігіпка "Сильна Україна" та є директором приватного підприємства-агрофірми "Вільхівці". У районі Приймака знають як доброго господарника, мецената та фаната футболу.

Приймак нібито уже дав свою згоду очолити район та проходить консультації-співбесіди з людьми нардепа Анатолія Матвієнка. Про те, що саме Іван Приймак скоріш за все буде наступним головою РДА ненапряму натякнув і депутат райради Євгеній Ротерман у своєму дописі у соцмережі:

1

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: