fbpx

У Харкові 20-річна жінка-водій на тротуарі на смерть збила п'ятьох пішоходів. ВІДЕО

Суспільство 22:59, 18.10, 2017

У Харкові 20-річна жінка за кермом "Лексуса" вбила п'ятьох людей, ще шестеро важко травмовані.

Про це у Facebook повідомив народний депутат України, колишній радник глави МВС Антон Геращенко.

Як повідомляє Геращенко, 20-річна жінка за кермом "Лексуса", який належить її батькові, проїхала на червоне світло світлофора на великій швидкості та врізалася в автомобіль "Фольксваген Туарег".

Від отриманого удару "Лексус" викинуло на тротуар на вулиці Сумській, де в цей момент були десятки пішоходів.

"Від отриманих травм померли п'ять ні в чому не винних людей. П'ять  пішоходів госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості. Лікарі борються за їхнє життя. Водії обох авто залишилися живі. Їх повезли на огляд на предмет наявності алкогольного або наркотичного сп'яніння. Поліція проводить весь комплекс першочергових слідчо-оперативних дій. Вилучаються відеозаписи з камер спостереження, опитуються свідки трагедії", – повідомив Геращенко.

За його словами, поліція перевірить, як жінка-водій отримала права. Її затримають за ст. 208 КПК.  Затриманій загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

"Їй також доведеться жити все своє життя з розумінням того, що її дії призвели до загибелі шістьох ні в чому не винних харків'ян. Ось тільки загиблих їхнім родинам це вже ніколи не поверне. Співчуваю сім'ям загиблих", – підсумував Антон Геращенко.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: