fbpx

В Івано-Франківську визначатимуть найкращі балкони

08:22, 26.06, 2014

У квітні в Івано-Франківську стартував конкурс «Європейські балкони». Організовує його КП "Єдиний розрахунковий центр".

Вже не перший рік в Івано-Франківську визначають найкращі балкони.

Цього року мешканці обласного центру, чиї будинки перебувають на балансі КП «ЄРЦ», мають змогу поборотись за визнання свого балкону найкращим у чотирьох номінаціях. По три нагороди передбачено у номінаціях «Найкрасивіший балкон», «Найзеленіший балкон», «Найквітучіший балкон», у номінації «Найкреативніший балкон»  одна. Переможці отримають премії у розмірі 1000 гривень. Але тут є хитрість  ЄРЦ виступає у якості податкового агента та забезпечує нарахування та утримання податків за рахунок власних коштів, йдеться в Положенні про конкурс «Європейські балкони».

До конкурсантів вимоги строгі: допускаються балкони, прикрашені квітами та іншими рослинами, а також охайно оздоблені з дотриманням загальнобудинкової естетики. Конкурсна комісія навіть не розглядатиме заявки власників помешкань із заскленими, добудованими, завішаними рекламою, оббитими пластиковою вагонкою та іншими матеріалами, що спотворюють фасад будинків, балконами.

Прийом та реєстрація заявок триватиме до 30 червня. На початку липня конкурсна комісія оцінюватиме заявки, а переможців планують оголосити 1 серпня 2014 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: