fbpx

В Івано-Франківську запрацювала літня школа народних ремесел для молоді

Культура 19:40, 16.06, 2014

В Івано-Франківську сьогодні розпочала роботу літня школа народних ремесел для молоді міста. Це складова проекту “Відновлення ковальського мистецтва як одного із найстаріших елементів економічного зростання”, який виконується за сприяння Євросоюзу.

Для дітей проходитимуть майстер-класи з бісероплетіння і виготовлення виробів із соленого тіста та глини, будуть заняття з проблем екології, народознавства і фольклору, англійської мови, – інформує ОДТРК "Карпати".

Директор міського центру дозвілля для дітей та юнацтва за місцем проживання Леся Зваричук розповідає, що дітей поділили у групи за віком:

"До школи записалося більше 30 дітей різних вікових категорій – наймолодшим 8 рочків, а найстаршим –18. Ми сформували дві групи – в одній діти до 14 років, в іншій – старші 14, щоб їм було цікаво спілкуватися і простіше виконувати завдання педагогів, які прийдуть до них на майстер-класи." 

Для дітей вже відбувся майстер-клас з техніки декупаж, у ближчі дні – виготовлення виробів з соленого тіста. На дітей покладено і колективне завдання, результати якого вони представлять під час останньої презентаційної вистави до свята Івана Купала, яка пройде 13 липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: