fbpx

У Калуші поліція разом із Укртрансбезпекою перевірили перевізників

Суспільство 18:23, 02.05, 2019

Правоохоронці виявили порушення і провели з водіями профілактичну бесіду. Не обійшлося і без адмінматеріалів.

Сьогодні працівники групи реагування патрульної поліції з працівниками Управління превентивної діяльності та спільно з представниками Укртрансбезпеки проводили відпрацювання щодо контролю транспортних засобів, які надають послуги пасажирських перевезень, повідомляє Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Правоохоронці перевіряли водіїв автобусів на наявність усіх необхідних документів, слідкували за тим, чи дотримуються вони ПДР, і проводили роз’яснювальну роботу серед водіїв та пасажирів. Під час перевірки виявили ряд порушень: проїзд на заборонений колір світлофора, не пройдений технічний контроль на автотранспорт та відсутність полісу обов’язкового цивільного страхування.

На всіх водіїв-порушників склали відповідні адміністративні матеріали. На цьому перевірка не завершилася і буде проведена і в інших районах Івано-Франківщини.

Поліція нагадує, згідно з вимогами ПДР технічний стан транспортних засобів та їх обладнання повинні відповідати вимогам стандартів, що стосуються безпеки дорожнього руху та охорони навколишнього середовища, а також іншої нормативно-технічної документації. В іншому разі водії наражають на небезпеку себе, своїх пасажирів та інших учасників дорожнього руху.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: