fbpx

У Калуші тіло 19-річного бійця АТО Павла Ліщинського зустрічали на колінах

Суспільство 10:00, 03.09, 2014

У вівторок ввечері у житловий мікрорайон "Хотінь", що у Калуші, зі Львова привезли тіло 19-річного військового, учасника АТО, Павла Ліщинського.

У Калуш привезли першого загиблого у зоні АТО жителя Калуша — 19-річного Павла Ліщинського, солдата артилерійського дивізіону військової частини А0284 ЗСУ. Хлопець загинув, отримавши смертельне поранення під час виконання бойового завдання на Сході України, пишуть Вікна.

Калушани зустріли героя у селі Голинь Калуського району.

1

2

3

Мешканці Хотіня зустрічали земляка, вишикувавшись обабіч дороги із свічками у руках. Дехто став на коліна.

4

5

6

7

У листопаді 2013 року Павло Ліщинський був призваний на військову службу за контрактом. Служив у 80-ій окремій десантній бригаді.

Офіційне повідомлення про загибель під Луганськом Павла Ліщинського до Калусько-Рожнятівського об’єднаного військового комісаріату надійшло 1 вересня.

Віддати шану Героєві та помолитися за вічний спокій можна у середу, 3 вересня, за адресою: м. Калуш (ж/м “Хотінь”), вул. Гуцульська, 31. Парастас розпочнеться о 19:00.

Поховають Павла Ліщинського у четвер, 4 вересня. Початок похорону — об 11:00. Як повідомляли “Вікна”, бійця АТО поховають у Хотіні на місцевому цвинтарі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: