fbpx

У Калуші відбувся вечір пам’яті Андрія Кузьменка. ФОТО

Суспільство 17:34, 26.04, 2018

У Калуші показали підсумок багатомісячної наполегливої праці учасників гуртка вокального мистецтва "Гармонія" та їхнього творчого керівника Віталіни Липовської.

Концерт пройшов у теплій, невимушеній та по-домашньому комфортній атмосфері. Юні обдарування настільки вдало, по-дорослому передали зміст пісень Кузьми, що на обличчях глядачів поблискували сльози, а по тілу пробігали "мурахи". Кузьма живий, допоки живе його пісня. Кузьма герой, на жаль, посмертно, передають "Вікна" з посиланням на прес-службу Центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді.

Андрій Вікторович Кузьменко – культовий український співак, письменник, телеведучий, продюсер, актор. Лідер гурту "Скрябін". Народився 17 серпня 1968 року в Самборі Львівської області. Пізніше його родина переїхала у місто Новояворівськ, де він і почав свій творчий шлях. У дитинстві мріяв стати водієм сміттєвоза. Матір була вчителькою музики, Андрій закінчив музичну школу клас фортепіано. Закінчив факультет стоматології Львівського медінституту, йому було це нецікаво, однак довчився на прохання батьків. Займався спортом, кандидат у майстри спорту з біатлону.

14 вересня 1997 року дружина Світлана народила доньку, яку назвали Марією-Барбарою – на честь польської акторки Барбари Брильської, кумира дитинства Андрія Кузьменка, за його словами, дружина також дуже подібна на Барбару Брильську.

Андрій Кузьменко загинув у автокатастрофі біля села Лозуватка Криворізького району Дніпропетровської області. Того ж дня прес-служба департаменту Державної автомобільної інспекції МВС України повідомила, що, за попередніми даними, на 86 км траси Кривий Ріг – Кіровоград відбулося зіткнення позашляховика Toyota Sequoia, за кермом якого перебував співак, і молоковоза ГАЗ-53. Від отриманих травм Андрій Кузьменко загинув на місці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: