fbpx

У Калуші відновлюють підтоплений повінню притулок для тварин. ФОТО

Суспільство 15:31, 22.05, 2019

У Калуші через негоду постраждав притулок для собак "Дім Сірка". Рятувальники та небайдужі мешканці міста допомогли врятувати тварин та взялися за відновлення вольєрів.

Як писав КУРС, через негоду вулиці Калуша перетворилися у ріки. Постраждав і притулок для тварин БО "Дім Сірка".

Сьогодні, 22 травня, голова благодійної організації "Дім Сірка" Наталія Когут у соціальній мережі facebook подякувала кожному, хто зголосився допомогти.

"Разом ми сила!! Щира подяка кожному, хто долучився до порятунку притулку та тварин в ньому! Щира подяка за кожну гривню, копійку та підтримку! Подяка МЧС, яка прибула до нас та почала відкачувати воду! Жодна тварина не постраждала. Тварини, що були у воді, перевезені в Павлівський притулок та на перетримки по людях!" –  йдеться у повідомленні.

Наразі збір коштів на ремонт вольєрів припинився. Волонтери починають закуповувати будматеріали, піднімати вольєри, засипати територію, ремонтувати підлоги у вольєрах тощо.

"Надіємось що це не початок лиха, а його кінець! Завжди нам буде потрібна чоловіча сила, транспорт та підтримка! Дякую всім за допомогу! Бути добру!" – додає Когут.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: