fbpx

У Калуші юнак видурив у товариша два мобільні телефони

Суспільство 11:14, 30.01, 2016

До правоохоронців звернувся потерпілий, який розповів, що його знайомий шахрайським шляхом заволодів його мобільними телефонами марки "HTC M7" та "Samsung".

Подія трапилась минулого року у листопаді, проте до правоохоронців звернулися нещодавно. Потерпілий покладався на порядність юнака, сподівався на повернення дороговартісних мобільних або коштів за них, проте без допомоги поліції не впорався, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

В ході слідчих дій було встановлено, що шахрайство вчинив 20-річний мешканець Калуша. Незаконні дії полягали в тому, що зловмисник домовився з потерпілим заплатити за один телефон, а інший обміняє за кордоном на дорожчий і поварне знайомому, але забув про обіцяне.

При спілкуванні зі слідчими хлопець зізнався про скоєне правопорушення та розповів, що продав телефони невідомому, отримавши за них значну суму коштів, якими розпорядився на власний розсуд.

Наразі зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). Максимальне покарання згідно із санкцією статті передбачено у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: