fbpx

У Калуші збільшили фінансування футбольного клубу

Суспільство 16:04, 25.07, 2018

24 липня постійна комісія Калуської міської ради підтримала проект рішення про збільшення фінансової підтримки громадських спортивних організацій.

Відповідну програму було прийнято наприкінці минулого року. Згідно з її поточною редакцією, фінансова підтримка у міському бюджеті передбачена для дев’яти громадських спортивних організацій. Загалом – близько 2 млн гривень, більша частина коштів – 1,2 млн гривень – передбачені для футбольного клубу "Калуш", інформують "Вікна".

Калуський футбольний клуб нещодавно вийшов у Другу лігу, відповідно, зросли вимоги до клубу та видатки на його утримання. Тож, фінансування клубу пропонують збільшити на 300 тис. гривень. Крім того, додатково 150 тис. гривень міській раді пропонують виділити для баскетбольного клубу "Калуш", довівши його фінансування до 350 тис. гривень. Баскетбольний клуб "Калуш" виступає у Першій лізі чемпіонату України. Цього року команда посіла сьоме місце з-поміж 27 команд Першої ліги і виборола "срібло" у відкритому чемпіонаті Івано-Франківська

У разі прийняття рішення міською радою на підтримку громадських спортивних організацій у цьому році буде спрямовано понад 2,4 млн гривень, з них 1,5 млн гривень – футбольному клубу "Калуш".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: