fbpx

У Карпатах втретє проведуть Дні українського кіно

Культура 11:31, 19.12, 2018

Кінофестиваль відбудеться 23-25 грудня. Цього року географія фесту розширюється: покази проведуть у Верховині, Косові та Снятині.

Важливість цієї події важко переоцінити, адже мешканці селищ, де немає кінотеатрів, зможуть безкоштовно переглянути цьогорічні українські прем’єри. 

Це справжнє свято для поціновувачів українського кінематографа, тут покажуть такі фільми як: "Дике поле", "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила", "Скажене весілля" та "Легенда Карпат".

Після перегляду глядачі матимуть змогу поспілкуватися з представниками творчих груп, які працювали над кінокартинами. Спеціальний гість Днів українського кіно – Олег Москаленко, виконавець головної ролі в фільмі "Дике поле", який привідкриє завісу закулісся і розповість, як зйомки у фільмі вплинули на його життя. 

Нагадаємо, минулого року фестиваль у Верховині дав старт показам українського кіно у містечках і селах без кінотеатрів по всій Україні.

Ініціатор проекту – голова Комітету з питань культури і духовності, народний депутат України, Микола Княжицький.

Співорганізатори: МКФ "Молодість" та ГО "Всеукраїнський демократичний форум",

Захід відбувається за підтримки Міністерства інформаційної політики, Державного агентства України з питань кіно, Івано-Франківської ОДА, Верховинської районної ради та адміністрації

Інформаційний партнер – телеканал "Еспресо".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: