fbpx

У Коломиї 19-річний юнак вкрав гроші у матері свого друга

Суспільство 19:31, 19.04, 2016

До чергової частини Коломийського відділу поліції надійшла заява від 50-річної мешканки району, яка повідомила про крадіжку грошей з її помешкання.

У ході проведення розшукових заходів правоохоронці Коломийського відділу поліції запідозрили 19-річного юнака у вчиненні крадіжки з помешкання односельчанки. При подальшій перевірці інформація знайшла своє підтвердження, інформує сектор комунікації ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області.

Підозрюваний, зайшовши у гості до сина господині, з яким приятелював, помітив жіночу сумочку. Скориставшись тим, що за його діями ніхто не спостерігає, викрав гроші у сумі близько 1500 тис. грн, які згодом витратив на власні потреби. Власниця виявила крадіжку уже після того, як гість покинув помешкання.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Згідно із санкцією статті за вчинене кримінальне правопорушення передбачена максимальна відповідальність – позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: