fbpx

У Коломиї кандидат розмістив свій білборд на пам'ятці архітектури. ФОТО

Політика 15:40, 21.10, 2015

Білборд з агітацією Михайла Вовка, кандидата на посаду міського голови, який балотується шляхом самовисування, розміщено на будівлі, що входить до реєстру пам'яток архітектури і містобудування.

18 жовтня виявлено розміщений агітаційний матеріал кандидата на посаду Коломийського міського голови на носії зовнішньої реклами з ознаками порушення пункту 5 частини 9 статті 60 ЗУ "Про місцеві вибори", а саме з порушенням заборони розміщувати друковані передвиборні агітаційні матеріали, політичну рекламу та повідомлення про перебіг виборчого процесу на пам’ятках архітектури, на об’єктах культурної спадщини, на будинках і в приміщеннях органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій державної та комунальної форми власності, а також у місцях, де вони перешкоджають безпеці дорожнього руху, пише КУРС з посиланням на прес-службу ОПОРИ.

Згідно зі ст. 212-14 КУпАП порушення встановленого законом порядку розміщення агітаційних матеріалів чи політичної реклами або розміщення їх у заборонених законом місцях громадянином тягнуть за собою накладення штрафу від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Порушення встановленого законом порядку розміщення агітаційних матеріалів чи матеріалів політичної реклами підприємствами – розповсюджувачами реклами тягнуть за собою накладення штрафу на посадових осіб від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: