fbpx

У Коломиї студент ледь не до смерті побив чоловіка

Суспільство 11:14, 25.07, 2017

Конфлікт між 46-річним коломиянином та студентом другого курсу місцевого ВПУ трапився вчора, 24 липня, близько 5-ї години ранку по вул. Привокзальна у м. Коломия.

16-річний місцевий юнак спричинив потерпілому, приватному підприємцю, тілесні ушкодження у вигляді забою головного мозку, перелому кісток черепа, множинних забійних саден м'яких тканин голови та обличчя, повідомили у секторі комунікації ГУНП в області.

На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи та встановили, що між юнаком, який прийшов на вокзал, щоб поснідати, та потерпілим, котрий мав намір вирушити до Києва, виник словесний конфлікт. Як наслідок суперечки сталася бійка.

Правоохоронці задокументували факт кримінального правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу. Проводиться слідство. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: