fbpx

У Коломиї відкрили нове приміщення "Карітасу"

Суспільство 19:31, 10.04, 2016

У Коломиї відкрили нове приміщення благодійного фонду “Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії” УГКЦ, що знаходиться по вулиці Гетьманській.

Для посвячення приміщення директор"“Карітасу" отець Сергій Триф’як запросив правлячого архієрея Коломийсько-Чернівецької єпархії, священиків, представників благодійного фонду з інших місцевостей та всіх небайдужих людей. Слід зазначити, що на відкриття також прибули гості з-за кордону, повідомляє diocese.ko.if.ua.

Владика розпочав чин освячення будинку спільно з іншими священиками. Після освячення будівлі всі гості були запрошені до актового залу, де розпочалась урочиста частина.

"Цей новоосвячений будинок вже став для кожного місцем, де він може бути прийнятим, вислуханим та отримати потрібну допомогу. Голодного зможе побачити і нагодувати лише той, хто побачить в людині свого ближнього і розпізнає Божі дари, призначені для всіх. Навернути грішника зможе лише той, хто побачить в людині дитину Божу, яка потребує Божого милосердя. Голодного накормити дає християнській спільноті розуміння таємниці Божого Милосердя і змогу реально відчути присутність Царства Божого посеред нас. Ці діла милосердя утверджують нас у вірі, що саме Господь покликав усе створіння до існування і врятував від тління смерті", – звернувся до присутніх Кир Василій (Івасюк).

Далі до слова запросили директора благодійного фонду о. Сергія, який висловив вдячність владиці, всім меценатам, а також запросив до перегляду відеоролика про проекти Благодійного Фонду "Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: