fbpx

У Коломиї юнаки попались із марихуаною, бо зробили сусідці шкоду

Суспільство 14:42, 17.11, 2017

Дільничні офіцери поліції прибули до одного з будинків у Коломиї за викликом місцевої жительки, яка поскаржилася на сусідів, котрі пошкодили вхідні двері її помешкання.

Поліцейські застали в будинку двох жильців – 21-річного ніде не працюючого молодика та юнака, якому ще нема вісімнадцяти років. Під час розмови з ними офіцери поліції побачили на столі розсипану подрібнену речовину зеленого кольору, схожу на марихуану. При поверхневому огляді жильців правоохоронці виявили в старшого з них три пакетики з такою ж речовиною.

Юнаки зізналися, що це марихуана, яку вони зберігають для власного споживання. Речовину відправили на дослідження в Івано-Франківський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Відомості про цю подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: