fbpx

У Коломиї за 63 мільйони гривень реконструюють очисні споруди

Суспільство 18:49, 09.05, 2017

Комунальне підприємство "Коломияводоканал" уклало договір з львівським ТОВ "Енергоресурс-Монтаж" на реконструкцію каналізаційних мереж та очисних споруд у місті.

Договір на виконання робіт був підписаний 8 травня. ТОВ "Енергоресурс-Монтаж" зобов’язалося виконати роботи за 62 965 257,8 грн.

Ще у березні коломийський водоканал оголосив тендер з очікуваною вартістю 64 608 197 грн на реконструкцію каналізаційних мереж та очисних споруд в Коломиї. У тендері взяло участь п’ять підприємств.

Два з них – ТОВ "ІБК" Євротехнології" ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536" – запропонувало виконати роботи на 3 млн грн дешевше, як ТОВ "Енергоресурс-Монтаж". Втім, тендерний комітет відхилив їхні пропозиції  через невідповідність тендерній документації.

Відповідно до договору підрядник має здати об’єкт в експлуатацію до 30 листопада 2018 року. Гарантійний термін експлуатації об’єкта – 5 років.

Роботи розпочнуться найближчим часом в селах Корнич та Королівка на Коломийщині. Проектом передбачено заміну внутрішніх мереж на КОС, впровадження новітніх технологій очистки стічних вод та заміну застарілого технологічного насосного обладнання. Фінансування здійснюється з екологічного фонду бюджету України. Проект впроваджує Міністерство екології та природних ресурсів України.

Наразі КП "Коломияводоканал" має перерахувати підряднику ТОВ "Енергоресурс-Монтаж" аванс у розмірі 30% від вартості річного обсягу робіт. В подальшому розрахунки будуть здійснюватися за фактичні виконані роботи. Остаточний розрахунок проводиться після здачі об’єкта в експлуатацію.

За даними YouControl, ТОВ "Енергоресурс-Монтаж" зареєстроване у Львові 12 років тому. Його засновником є корпорація "Енергоресурс-інвест", а кінцевими бенефіціарними власниками – львів’яни Іван Ніронович і Роман Бачевський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: