fbpx

У Косові офіційно представили нового голову РДА

Політика 15:27, 14.03, 2018

Сьогодні керівник апарату облдержадміністрації Роман Маланій представив нового голову Косівської райдержадміністрації Віталія Кічеряка.

Розпорядження про призначення Віталія Кічеряка Президент України Петро Порошенко підписав 7 березня.
 

Роман Маланій окреслив першочергові завдання, які стоять перед новопризначеним головою райдержадміністрації, визначивши пріоритетними поглиблення і впровадження реформ, вирішення наявних проблем, які є в районі, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Наголошувалося на важливості співпраці голови РДА з депутатським корпусом, керівниками органів місцевого самоврядування та громадськістю.

"Я сподіваюся, що у новообраного голови райдержадміністрації буде підтримка всіх вас, за допомогою якої Віталій Васильович виконає завдання, які поставив перед ним Президент України та обласна державна адміністрація".

Віталій Кічеряк подякував за високу довіру, яку йому виявили Президент України та керівництво облдержадміністрації, та зупинився на першочергових завданнях, що стоять перед громадою Косівщини, яка чекає змін. А це соціально-економічний розвиток, виконання пріоритетних напрямків району, належний соціальний захист учасників АТО та їх сімей, національно-патріотичне виховання молоді та інші важливі питання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: