fbpx

У Крихівцях та Угринові відкрито сучасні автоматизовані поштові відділення

Суспільство 15:27, 02.07, 2018

29 червня урочисто відкрито автоматизовані відділення в селах Крихівці Івано-Франківської міської ради та Угринів Тисменицького району.

На прохання керівництва Укрпошти та народних депутатів Комітет з питань фінансової політики і банківської діяльності Верховної Ради України прийняв до розгляду та підтримав проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо фінансових послуг у галузі поштового зв’язку". Прийняття Закону сприятиме підвищенню рівня фінансової доступності, збільшенню безготівкових розрахунків в країні, акумуляції додаткових фінансових ресурсів для використання в інтересах держави, підвищенню соціального  рівня громадян, які мешкають у віддалених населених пунктах, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
Нардеп від Прикарпаття та перший заступник голови Комітету Михайло Довбенко наголосив, що як національний оператор поштового зв’язку Укрпошта зберегла за собою лідерство з довіри населення та є єдиним загальнодержавним механізмом адресного спілкування громадян та найдоступнішою установою для отримання фінансових послуг. В умовах нинішньої демографічної ситуації та значного погіршення сільської інфраструктури працівники Укрпошти виконують певну соціальну функцію, оскільки від їхньої роботи, уваги, допомоги залежить ставлення людей до державних органів, зокрема й до влади.
 

Зазначимо, що на вимогу часу національний поштовий оператор ПАТ "Укрпошта" здійснює ремонти та автоматизацію відділень зв’язку у населених пунктах, які нараховують дві тисячі і більше мешканців. Це робиться для того, аби клієнти Укрпошти могли повніше і зручніше скористатися послугами зв’язку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: