fbpx

У Крихівцях відновили будівництво дитсадка

Суспільство 20:58, 29.06, 2017

Днями відновилися роботи в дитячому садку села Крихівці. Зараз тут закінчують облаштування даху, одне крило вже покривають металочерепицею.

Начальник управління капітального будівництва Роман Галіпчак розповів, що до кінця року планують завершити чорнові роботи. Як тільки закінчать накриття приміщення, відразу розпочнуть внутрішні роботи: електрифікацію, оздоблення стін, встановлення вікон та утеплення фасаду. Все це робиться для того, щоб взимку можна було працювати всередині, інформує прес-слжба МВК.

Як зазначив міський голова Руслан Марцінків, мешканці села Крихівці довго чекали на те, щоб на цьому об’єкті відновилися роботи. Тут були проблеми з тендерами та підрядниками. Але зараз вони вирішились, тому будівництво ведеться швидкими темпами.

"Місто динамічно розвивається, постійно збільшується кількість населення. Це великий позитив. Але через це постійно необхідно збільшувати кількість дитячих садочків не лише в місті, а й у приміських селах. Це буде вже другий садочок, який відкриють у селі Крихівці. Маємо амбітне завдання – якщо все буде добре, відкрити його 1 вересня наступного року",  зазначив міський голова.

До речі, садочок зможе прийняти 95 дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: