fbpx

У Києві судитимуть "шоколадного грабіжника" з Прикарпаття

Суспільство 12:39, 09.11, 2017

У Києві до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 50-річного уродженця Івано-Франківщини, який тривалий час грабував фінансові установи у Києві та інших регіонах України.

Про це повідомляє КУРС з посиланням на прес-службу прокуратури Києва.

За результатами досудового розслідування доведена причетність чоловіка до скоєння 24 епізодів злочинів, починаючи з 2008 року, а саме 22 розбійних нападів на банківські установи з метою заволодіння грошовими коштами та ще 2 злочинів, пов’язаних з незаконним поводженням із бойовими припасами.

Загальний розмір шкоди, заподіяної банківським установам, складає понад 2 млн гривень.

Наразі обвинувальний акт за ч. 3, 4 ст. 187 (розбій, вчинений у великих та особливо великих розмірах, поєднаний з проникненням у приміщення), ч. 1 ст. 263 (незаконне придбання та зберігання боєприпасів), ч. 1 ст. 263-1 (незаконне виготовлення боєприпасів) КК України скеровано до Голосіївського райсуду міста Києва для розгляду по суті.

Як писав КУРС, правоохоронці не могли спіймати уродженця Калуша Владислава Іваницького 10 років. І лише нещодавно країну сколихнула новина – "шоколадного грабіжника" затримали просто в його будинку, де він спокійно жив усі ці роки і не ховався.

У банки чоловік з’являвся серед білого дня – у капелюсі, влітку в панамі, взимку в шапці. Обов'язково – в окулярах, непримітному одязі. Приходив як звичайний клієнт.

Він витягував пістолет і ввічливо просив віддати гроші, а потім зникав, залишаючи касирам солодощі як компенсацію за стрес.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: