fbpx

У "Лімниці" розпочалося літнє таборування школярів із Попасної. ВІДЕО

Суспільство 16:49, 15.08, 2018

У муніципальному таборі "Лімниця" не вщухає дитячий гамір. Стартувала уже 4-та відпочинкова зміна. Під завісу літніх канікул сюди навідалися школярі із Попасної Луганської області. Понад два десятки юних гостей "Лімниці" радо зустріли їх ровесники з Івано-Франківська.

Відпочинково-розважальна програма "Лімниці" досить насичена. Дає змогу поринути у світ мирного та безтурботного дитячого життя. Щоденні різноманітні конкурси, забави, інтелектуальні та спортивні ігри – це не лише змістовне дозвілля. Це ще додатковий заряд енергії та наснаги напередодні Першого вересня, йдеться у сюжеті ТРК "Вежа".

Безкоштовний літній відпочинок в таборі "Лімниця" для школярів зі Сходу міська влада ініціює не вперше. Таке таборування відбувається в рамках співдружності Івано-Франківська з Волноваським районом, що на Донеччнині, та Попасною Луганської області.

На учасників четвертої відпочинкової зміни у таборі "Лімниця" чекає чимало краєзнавчих екскурсій. Відтак діти більше дізнаються про минувшину і сучасне життя Прикарпатського краю.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: