fbpx

У машині п'яного франківця поліцейські знайшли два мішки наркотиків. ФОТО

Суспільство 11:42, 19.10, 2017

На одній із вулиць Тлумача правоохоронці побачили автомобіль Ауді-80, який петляв по дорозі. Правоохоронці запідозрили, що водій міг бути у нетверезому стані.

Зупинивши машину, поліцейські з’ясували, що за кермом 32-річний мешканець Івано-Франківська, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Під час розмови та за візуальним спостереженням було видно, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Пізніше це підтвердила експертиза. На водія складено адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП.

При подальшій перевірці машини в багажному відділенні було знайдено та вилучено два мішки із подрібненою речовиною рослинного походження, зовні схожою на "марихуану".

Вилучені речовини направлено на експертизу, проводиться перевірка.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчиненого правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: