fbpx

У Medics помилкові записи франківців на прийом до лікарів пояснюють людським фактором

Здоров'я 13:05, 03.09, 2018

Після того, як пацієнтів без їхнього відома почали записувати на прийом до лікарів, компанія Medics пообіцяла провести повторну бесіду і навчання із персоналом медичних закладів Івано-Франківська.

КУРС писав, що іванофранківці скаржаться на те, що їх без відома записували на прийом до лікарів через систему Medics

За останній місяць компанія Medics отримала кілька запитів від пацієнтів із приводу несанкціонованих записів на прийом до лікарів у місті Івано-Франківську.

"Ми розглянули кожен запит та хочемо роз’яснити ситуацію. Проблема не була технічною, а мала людський фактор. Усі заклади були проінформовані, але деякі особи з можливістю доступу записували пацієнтів без їх відома або без нагальної потреби. Перш за все, представник компанії Medics проведе повторну бесіду і навчання із персоналом медичних закладів.  По-друге, тепер кожен користувач  за умови, якщо записувався не він особисто  може переглянути у своїй електронній картці, хто записав його на прийом. Як це виглядає, можна побачити за посиланням",  повідомили у компанії.

Представники компанії також звернулися до лікарів та реєстраторів вводити дійсну інформацію та не зловживати Законом України "Про захист персональних даних" та Користувацькою угодою ТОВ "МЕДІКС ІТ".

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: